Белая Церковь

Олена Писаренко

Специализация и услуги
Свадьба
Описание

Вітаю! Мене звати Олена! Я ведуча, сценарист і організатор урочистостей! У гучній метушні весільного банкету повинен бути один головний персонаж — і це Ви, мої любі наречені, а Ведучий чи то тамада (як бажаєте) повинен створити відповідну атмосферу свята.

Від професіоналізму ведучого буде залежати 80% успіху всього весільного вечора, спокій молодят та радісні посмішки гостей і родичів. Знайти хорошого тамаду на весілля складно, але можливо. Саме тому, пропонуємо послуги:

— проведення весілля;

— музичний супровід весілля;

— проведення та оформлення виїздної церемонії.

Я займаюся проведенням будь-яких заходів, але, якщо вже тут мова йде про весілля, то давайте про весілля! Проводжу весілля в традиційному, класичному та тематичному стилі. Індивідуальний підхід до кожного заходу!

Ваше свято запам'ятається не лише Вам, а і гостям. Обіцяю яскраве, незабутнє, романтичне, веселе свято. Працюю на стільки просто, що вже через 10 хв. початку Вашого свята мене сприймають за свою)))

Також додаткове оформлення свята бульбашками, димом, лазерне шоу. Працюю разом з Dj- діджеєм, або окремо. Телефонуйте, можливо саме Ваше свято чекає на яскравого ведучого!

І взагалі, вважаю, що краще один раз подивитися чим мільйон разів говорити про це)))

Альбомы1
Олена Писаренко
20
Олена Писаренко
Показать контакты